Wie zijn we?

 

Oldtimerliefhebbers uit Weert en de wijde omgeving treffen elkaar regelmatig in een informele sfeer om hun passie voor klassieke, antieke en bijzondere auto’s te delen. Deze bijeenkomsten zijn zeer laagdrempelig en iedereen is welkom.

Zo ontstond in de loop der tijd een bont gezelschap oldtimerliefhebbers met als enige bindende factor de gezamenlijke liefde voor ‘echte automobielen’.

De meeste deelnemers hebben twee rechterhanden, maar ook de leken op technisch gebied voelen zich hier prima thuis. De jongste deelnemer is al 22 jaar oud; de oudste 73 jaar jong. En dan die auto’s… Tja, dat varieert van Abarth tot Zastava.

 

 

Wat doen we?

Iedere tweede woensdagavond van de maand organiseren we een clubavond, in de winter maanden zijn wij welkom bij Jack Jongmans Kanaalstraat 4 in Weert. in de zomermaanden bij Frans Brunenberg Geuzendijk 36. Iedereen is welkom vanaf 20.00 uur. Dan wisselen we ervaringen uit op restauratiegebied en gebruiken elkaars kennis en kunde over de meest uiteenlopende auto-zaken.

Regelmatig worden er sprekers uitgenodigd voor een lezing of een demonstratie. Er worden films vertoond, verhalen verteld en foto’s bekeken.

Op zomeravonden en in de weekenden rijden we wel eens een toerritje.

Ook bezoeken we regelmatig oldtimerbeurzen en musea. ’s Winters vullen we de avond vaker met een thema of bezoeken

Met zijn allen naar een workshop

we een revisiebedrijf, autostoffeerder of ander interessant bedrijf.

Sleutelen is ook mogelijk er is een brug aanwezig.

 

Doe ook mee!

Het is helemaal gratis. In voorkomende gevallen wordt er alleen een kleine bijdrage gevraagd om de kosten te dekken.

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief