Verslag clubavond 11 februari 2015

geplaatst in: nieuws & Tips | 0

De opkomst was niet bijzonder groot, deze avond. Maar dat zegt natuurlijk niets over de kwaliteit van de bijeenkomst! De geanimeerde benzinegesprekken werden deze keer afgewisseld met een korte update over de komende ‘Weerter Oldtimer Boulevard 2015’, die op eerste Pinksterdag weer georganiseerd zal worden door de Weerter Oldtimervrienden.

 

Handjes tekort.

 

Tijdens de vorige editie van de WOB (Weerter Oldtimer Boulevard) is gebleken dat er meer helpers nodig zijn, om de parkeerplaatsen aan te wijzen voor de bezoekers en om het  evenement in goede banen te leiden. Om het aantrekkelijker te maken voor kandidaat-medewerkers, is besloten om ze telkens maar één uurtje (mag natuurlijk ook meer zijn) in te plannen op de eerste Pinksterdag.

Op onze volgende clubavond – op 11 maart – kan iedereen zijn naam/telefoonnummer en e-mailadres invullen op een groot planningsschema. Vrijwilligers kunnen zich ook al eerder aanmelden via een e-mailtje naar Frans. (Geef daarbij aan welke uren je wilt helpen.) Heb je goede ideeën om de komende WOB nog succesvoller te maken? Schroom niet en laat het ons horen!

Laat een reactie achter